Meet Naomi

Begin dit jaar leerde ik Naomi kennen. Eerst kende ik haar van de Personal Trainingen die zij van Roel kreeg. Later deed ze ook vaker de lessen mee of kwam ze voor zichzelf trainen in het ‘homework hour’ bij CrossFit Imbellem in Dordrecht.

Met een glimlach naar The Lowlands Throwdown

Naomi ken ik als een vrolijke, enthousiaste vrouw. Wanneer het op trainen aankomt wordt ze serieus en is ze met niets anders bezig dan haar training. Pure focus. Deze focus en de wil om continu te blijven groeien, zorgen er iedere keer weer voor dat ik met veel bewondering en respect naar Naomi kijk. Je ziet aan haar dat zij een doel heeft en dat ze er alles aan wil doen om dit doel te bereiken. En hoe serieus en gefocust ze ook is rondom de training, iedere keer als de training erop zit, krijgt ze weer een grote, enthousiaste glimlach op haar gezicht. De training ging goed en op diezelfde dag nog kun je een filmpje van haar op Facebook verwachten waarin ze met trots laat zien dat ze weer een PR heeft behaald of waarin ze laat zien hoe goed haar training ging die dag.

Naomi & Roel LLTD 2018

Food food food!

Voeding is voor Naomi ook een belangrijk iets. Iedere training zie je haar wel met bakjes aankomen waarin eten zit dat haar vrouw, Brenda, voor haar heeft gemaakt. Je ziet dat het écht eten is. En stiekem ben ik altijd een beetje jaloers, omdat het er ook nog eens héél goed uitziet. De ene keer heeft ze (gezonde) pannenkoekjes mee, dan heeft ze weer een gerecht met aardappel en noem het maar op. Als het maar koolhydraten zijn. Brandstof voor het trainen!

Dream team

Naomi en Brenda vind ik een geweldig stel om naar te kijken. Je ziet de overduidelijke klik die ze met elkaar hebben en het geluk straalt er vanaf. Zoals ik het beschouw, ondersteunt Brenda Naomi heel goed in het behalen van haar doelen. Het is pure ‘teamwork’ tussen die twee. Het leuke is de blog die Brenda bijhoudt waarin het je kunt lezen wat Naomi doet om te komen waar ze nu is en waar ze uiteindelijk wil zijn. Je kunt lezen wat haar diepte- en hoogtepunten zijn tijdens het bewandelen van het pad naar haar doelen.

Naomi is 11e geworden op The Lowlands Throwdown 2018. Lees haar persoonlijke verhaal over dit weekend via deze link (en lees ook eens haar andere blogs, over hoe zij op Lowlands is gekomen!).

Naomi, je hebt het geweldig gedaan. Je mentaliteit en doorzettingsvermogen bewonder ik enorm en ik zie je als een groot voorbeeld!

Coach Thaz

About Coach Thaz

Coach Thaz is Imbellem CrossFit Coach en Personal Trainer. Ze heeft veel kennis over trainingsleer en voeding in huis. Daarbij schrijft ze blogs onder de naam “Coach’s Diary”. Coach T staat altijd voor iedereen klaar en helpt jou graag je doelen te behalen met haar enorme passie voor voeding en bewegen.

Lees hier meer over alle coaches van CrossFit Imbellem Dordrecht.