Imbellem Teens

CrossFit voor tieners

In de leeftijd van 12 tot 18 jaar vind de grootste ontwikkeling in het menselijk lichaam plaats. Dit is het moment waarop je dus kunt kiezen. Wil je de lenigheid, die je vaak als kind hebt, behouden en daarbij fitter en sterker worden? Of wil je liever een stijve hark worden? De keuze heb je zelf in de hand!

In onze Teens klassen maken we jou fitter door middel van een gezellige sfeer, leuke oefeningen en veel variatie. Samen zorgen we dat jij het beste uit jezelf haalt op het niveau van kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en Coördinatie. Alle Teens klassen worden begeleid door een professionele CrossFit coach.

Fitter zijn heeft veel voordelen. Je kunt CrossFit natuurlijk als sport op zich doen maar je kunt het ook gebruiken als onderbouwing van een andere sport! Stel je eens voor dat jij, tijdens voetbal, net iets langer een sprint aan kan houden dan je tegenstander. Of dat je service bij tennis zo hard is dat je alleen maar aces slaat.

Meld je vandaag nog aan via onze WODAPP en doe een gratis proefles mee!

Twijfel je nu nog? Check hier 10 redenen waarom jij CrossFit zou moeten doen!

© Copyright - Crossfit Imbellem | Rechten van foto's zijn voorbehouden aan CrossFit Imbellem | Website gemaakt door Zendos